Despre Prinţesa de Wales a fost o peroană deosebită căruia i-a păsat de cei din jurul ei. Nu ezita să se aparopie de bolnavii de SIDA îi îmbrățișa, lucru pe care nimeni nu îl mai făcea. Prințesa era dispusă pe oricine este în suferință. 

Potrivit unor documente scoase la iveală de DailyMail, Lady Di coresponda cu o tânără care se confrunta cu probleme conjugale. De altfel, la acea vreme, Diana era despărţită de Prinţul Charles, motiv pentru care, la rându-i, se confrunta cu anxietate şi depresie.

„Dragă Erika, am primit scrisoarea ta și, evident, am citit-o cu interes și cu dorința de a-ți oferi sprijinul meu. Simți multă durere, de aici provine blocajul despre care îmi vorbești. E o reacție normală pentru cineva care a trăit experiențele pe care le-ai trăit tu. Citind printre rânduri, intuiesc ca o femeie foarte specială, o luptătoare, dare care nu are prea multă încredere în ea din cauza tuturor loviturilor pe care le-a primit, fizic și mental. Știu că ai avut nevoie de mult curaj pentru a-mi scrie, așa cum ai făcut-o, cu sinceritate, dar ai încredere că lumina va apărea la capătul tunelului. Mă gândesc la tine. Rezistă, Erika! Cu multă dragoste, Diana”, îi scria Diana acum 21 de ani.

Citește și: Rochia răzbunării. Ţinuta sexy purtată de Prinţesa Diana după despărţirea de Prinţul Charles (Foto)

 

Distribuie articolul: