Interpreta și-a sărbătorit ieri fiul. Cristian a împlinit ieri, 29 noiembrie, trei anișori și a avut parte de o petrecere de neuitat alături de familie și personaje din filme și desene animate.

Natalia Gordienko și-a aniversat ieri piciul. O minune de copil cu părul creț, Cristian a împlinit ieri trei anișori. Interpreta și-a felicitat fiul și a împărtășit câteva imagini de la petrecerea organizată pentru acesta.

„Scumpul meu fiu Cristian, astăzi este o zi specială! Ai 3 ani! Te iubesc mai mult decât viața-mi ! Tu ești licuriciul meu, chicotitul meu, totul meu! … Fie ca Dumnezeu să te protejeze mereu și să-mi dea putere și sănătate pentru a te crește! Trăiesc pentru tine și datorită ție! Fie ca ochii să-ți sclipească mereu, pentru că sunt credința, speranța și dragostea mea !!! Mama ta ♥”, a scris interpreta în dreptul fotografiei distribuite pe Instagram. ️

Micuțul a avut parte de o sărbătoare în sânul familiei cu oaspeți de „vază” – roboți, supereroi și personaje din desene animate. Acesta și-a pus o dorință când a suflat în lumânarea de pe tort, a cântat la karaoke și a dansat cu Bumblebee.

Amintim că recent, Cristian a debutat în actorie, primind unul dintre rolurile principale în videoclipul mamei sale, la piesa „În ochii tăi”.

La mulți ani, fericiți!

Sursa: Instagram

Citește și: Natalia Gordienko a lansat un nou videoclip: „Nu există nimic mai frumos decât relația dintre mamă-fiu” (Video)