Alexandra a cântat live alături de mama sa și i-a cucerit pe internauți. Micuța merge pe urmele mamei sale. 

Fiica artiștilor Cornelia și Marcel Ștefăneț a împlinit pe 29 iulie cinci anișori. Atunci, mama ei a venit cu un mesaj emoționant de felicitare: „Fetița noastră La mulți ani! Lumina și rodul dragostei noastre ești Tu și suntem atât de emoționați că ne-ai ales pe noi să fim părinții tăi… Ești frumoasă, deșteaptă, cuminte și talentată! Ce ne mai putem dori?! Să fii sănătoasă scumpa noastră, de celelalte avem grijă noi, Mami și Tati. Te iubim Sănduța”.

Astăzi ne convingem de cuvintele artistei și observăm că fetița a moștenit talentul muzical de la părinții săi. În cea mai recentă postare pe instagram, Alexandra cântă alături de mama sa, iar duetul i-a cucerit de tot pe internauți, întrucât micuța, reușește să cânte note înalte.

Artista și fetița au interpretat o parte din piesă. „Am încercat să facem un #duet perfect💞
Nu ne criticați prea dur. „Mamă numa’ o fată ai”, a adăugat Cornelia Ștefăneț. Prietenii virtuali se declară cuceriți: „Atât de frumos cântă Sănduța!!! Talentul ei la sigur va ajunge departe”, „Wow, talent și frumusețe!” și „Sunteți două frumuseți adorabileeee! Ce drăguț!”, sunt doar câteva comentarii sub postare.

Urmărește cât de bine s-au descurcat, în video de mai jos.

Sursa: Instagram.com