Nelly Ciobanu sărbătorește pe 28 Octombrie nu doar ziua ei de naștere, dar și aniversarea căsătoriei părinților. Așa se face că peste ani de la nuntă, în aceeași zi când fusese nunta, a venit pe lume și Nelly. Iată ce mesaj profund a adus astazi artista:

“Toamna aceasta îmi aduce atâta farmec și împliniri. Se zice că orice dorință îți pui de ziua ta, se îndeplinește. 28 octombrie – este și ziua când părinții mei s-au căsătorit, ca ani mai tîrziu să mă aduca pe lume pe mine. Sunt de foarte mult timp împreuna.
Au trecut prin toate, dar au știut că nimic nu este mai important decât focul iubirii conceput de Dumnezeu în inima lor, care tot mai arde și până în prezent. 50 de Ani, e Nunta lor de Aur!!!

IMG_9987

Nu-mi doresc decât să-i am sănătoși și împliți sufletește, cât mai mult alături de noi, cei cinci copii ai lor. Felicitări scumpii mei!!! Astăzi vin cu recunoștința în fața Voastră și Vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați dat. Pentru educație, pentru curaj, pentru sfaturile pe care mi li-ați dat la timp, pentru ceea ce sunt astăzi și pentru omenia pe care o port și până astăzi în sufletul meu. Abia atunci când ajungi să fii părinte și tu, înțelegi altfel lucrurile. Vă iubesc atât de mult!!!!
La Mulți, Mulți Ani și voua scumpii mei părinți!!!”, a scris interpreta pe contul său de Facebook.

Foto: Facebook.com