Liam Hemsworth, în vârstă de 27 de ani, și-a susținut logodnica, Miley Cyrus, de 24 de ani, în cadrul emisiunii TV „Saturday Night Live” (SNL), care a început să fie redifuzată după o scurtă întrerupere. Cântareața și actorul au devenit participanți la noua ediție, unde Alex Moffat l-a parodiat pe fratele lui Liam, Chris Hemsworth, în vârstă de 34 de ani.

Liam, de asemenea, a participat la această parodie, jucând-o pe iubita sa, dar și pe alți actori. Puțin mai târziu, Miley a interpretat una din piesele ei pe scena din studioul „Saturday Night Live”.

20170611-miley-3

Împreună cu logodnicul ei, ea a fost văzută și la after party-ul SNL, la restaurantul lui Sarabeth. Cyrus și Hemsworth nu au fugit de fotografi și nu s-au sfiit nicio clipă să se țină de mâini.

Citește și: „Mereu voi fi fata goală, călare pe o bilă”. Cum încearcă Miley Cyrus să scape de imaginea din trecut

De altfel, la premiera filmului “Thor: Ragnarok”, care a avut loc în Los Angeles cu o lună în urmă, au fost surprinși tot împreună.Liam Hemsworth and Miley Cyrus arrive at the SNL after party in New York

Reamintim că vara trecută a apărut un val de zvonuri despre o eventuală nuntă, Miley Cyrus: „Nu o să ne despărțim niciodată, căsătoria noastră va fi pentru totdeauna”

20170611-miley-420170611-miley-2