Carantina a devenit o încercare serioasă pentru multe cupluri care încă nu stau împreună. Totuși un fotograf din New York a găsit soluția perfectă pentru a-și invita vecina simpatică la o întâlnire. Iată cum a făcut-o. 

Din cauza distanaței sociale pe care trebuie să o respectăm este aproape imposibil să ne vedem cu persoanele dragi, iar de a face cunoștință cu cineva nici nu încape vorba, dar un tânăr din USA a găsit o soluție foarte ingenioasă. În timpul carantinei acesta a observat că are o vecină foarte simpatică pe care vrea să o invite la o întâlnire. Cu ajutorul unei drone Jeremy ia trimis vecinei sale numărul său de telefon.

Tori a fost foarte impresionată de gestul lui Jeremy și în scurt timp a avut loc prima întâlnire prin Facetime. Mai târziu a venit surpriza ingenioasă din partea fotografului. Pentru a nu încălca regulele carantinei Jeremy și-a cumpărat un balon imens și a învitat-o pe vecina sa la prima întâlnire. Acesta a luat un buchet de flori și a impresionat-o pe Tori. Cei doi au fost opriți de poliție și au devenit celebri pe Internet.

View this post on Instagram

How to date a Quarantined Cutie, Part 3.

A post shared by JEREMY COHEN (@jermcohen) on

Frumos, nu-i așa? Când e vorba de iubire nu există scuze.

Mai multe video-uri vezi pe pagina de Instagram a fotografului.

Distribuie articolul: