Vă savurăm fiecare cuvânt, crezând că ne spuneți adevărul. Pe lângă voi devenim niște fetițe inocente. Iar voi, voi profitați de naivitatea noastră. Ne mințiți ca să vă iubim…

Ne mințiți când ne spuneți că ne iubiți, ne mințiți când ne spuneți că nu aveți o soție acasă. Așteptați să ne jertfim anii de tinerețe și timpul pentru  voi.

Clădiți o relație din minciuni și orgoliu. Ne cereți să vă fim loiale, să vă venerăm, iar voi plecați în patul alteia. Ne tratați ca pe niște păpuși, ne admirați frumusețea, iar după ce vă plictisiți de noi, ne aruncați în cufăr.

Cerșim de la voi dragoste, ne-o dați în doze mici, picătură cu picătură, până ce știți că am devenit dependente de voi. Pentru a ne cuceri, ne tratați ca pe niște regine, iar apoi ne alungați ca pe niște cerșetoare.

Apoi ne trezește din poveste sărutul realității. Vă privim și înțelegem că nu mai suntem vrăjite. Vă mirați că nu mai suntem gingașe. Apoi rolurile se schimbă și voi ne cerșiți dragostea.

Dezbrăcăm haina naivității și ne prefacem în scorpii, datorită vouă, dragi bărbați. Ne dezvățați să vă iubim pur. Și apoi vă plângeți că v-am făcut să suferiți.

Dacă doriți să vă iubim sincer, nu ne mai mințiți. Dacă doriți să vă dăruim inima, nu ne mai mințiți. Dacă doriți să vă credem, nu ne mai mințiți.

 

Distribuie articolul: