Au îndemnat lumea să trimită fotografii cu părinții lor în tinerețe, iar fanii i-au invadat cu imagini excepționale. Realizarea muzicală este pe măsura imaginii, dar și a greutății artistice a celor implicați. Vocea curajului – Pasha Parfeni și celebra Orchestră de muzică populară „Lăutarii” aduc publicului o melodie dedicată tuturor părinților.

„Acesta este neamul nostru, aceasta este familia noastră mare!
Mă bucuram enorm când zilnic primeam zeci de poze de la voi – de la oameni necunoscuți și de la prietenii mei. Poze atât de frumoase, pline de momente prețioase, care dau sens vieții. Poze cu cei mai scumpi oameni din viețile voastre. În procesul montării videoclipului mi-au devenit scumpe chiar și pozele oamenilor pe care nu-i cunosc – parca le-am trăit eu personal povestea! Felicitări, sunteți copiii a unor părinți atât de frumoși!
Un mare Mulțumesc Maestrului Nicolae BotgrosOrchestra ”Lăutarii” din Chișinău și intregii echipe de creație și producție. Sunteți de Aur! Despre voi mai urmează să povestesc.
P.S. Am primit mii de poze, și a fost greu să aleg din ele, și dacă aș putea le-aș folosi pe toate în video. Unele poze care nu au nimerit în videoclip sunt fenomenale, chiar îmi pare rău că nu au încăput. Vă mulțumesc pentru încredere!”, a notat pe pagina sa de Facebook Pasha Parfeni.

Amintim că această frumoasă colaborare a început încă acum mai bine de un an, atunci când Pasha Parfeni împreună cu Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii” au lansat melodia „Acasă” – piesă care s-a bucurat de un succes excepțional.