Îți place mâncarea gătită în casă, dar nu ai mereu timp să prepari ceva proaspăt? Am ales pentru tine trei tipuri de sandwich-uri ușor de pregătit, care îți vor calma foamea și vor fi suficient de nutritive. Apropo, unele ingrediente pot fi pregătite din timp și păstrate la frigider, ceea ce îți va reduce considerabil durata de timp pentru a le pregăti.

  1. Sandwich cu unt de avocado, somon și semințe de susan negru

Este o variantă de sandwich care poate fi ușor luat la pachet sau servit la micul dejun, alături de o cafea neagră sau un suc fresh de portocale. Pentru a-l prepara ai nevoie de:

  • Unt de avocado – sună ciudat, dar e o bază tartinabilă absolut delicioasă. Trebuie să alegi un avocado bine copt, două cubulețe de unt rece, suc de la un sfert de lămâie, sare, piper. Folosind un blender, omogenizează produsele și lasă-l la frigider câteva ore. De exempluîl poți prepara seara și utiliza până la 3 zile.
  • Somon proaspăt slab sărat
  • Semințe de susan negru
  • Pâine albă, eventual în varianta de baghetă franțuzesc.

Unge felia de pâine cu untul de avocado, pune felii de somon și semințele de susan. Poți asezona întreaga compoziție cu câțiva stropi de suc de lămâie.

  1. Sandwich cu pastă de cașcaval și ton

Ai câteva borcane de ton acasă? Iată o rețetă care va fi sigur pe gustul tău. Pentru a prepara acest sandwich ai nevoie de:

  • Ton la conservă
  • 1-2 ouă fierte tare
  • Cașcaval moale
  • Câteva felii de salată
  • Câteva felii de roșie
  • Pâine neagră

Omogenizează cu ajutorul blenderului tonul, cașcavalul și ouăle fierte. Unge feliile de pâine cu pasta obținută, ornează cu felii de salată și de roșii. Sunt o gustare extrem de hrănitoare, iar gustul moale al cașcavalului se combină perfect cu cel al tonului.

Tu mănânci sandwich-uri? Așteptăm rețetele tale în comentarii!

Distribuie articolul: