Multe surori se promovează în industria modelingului, însă fetele pe care le veți cunoaște mai jos se deosebesc într-un mod aparte. Gemenele au o imagine aproape identică și o mulțime de fani virtuali.

Yellow & Pink 💛💗 Dresses @hotmiamistyles #style #mydubai #hotmiamistyles #baduratwins

A post shared by Klaudia & Laura Badura 👯 (@thebaduratwins) on

Originare din Londra, tinerele de 23 de ani au semnate o mulțime de contracte de modeling. Pe contul lor comun de Instagram, unde sunt urmărite de peste 93 de mii de internauți, tinerele se remarcă prin faptul că sunt ambasadoare ale mărcii Lilly Lashes Ambassador.

Și dacă tot am vorbit despre atâtea asemănări, aflați că Laura și Klaudia se deosebesc la capitolul preferințe. Prima se afirmă mai ales în calitate de bloggeriță de modă și frumusețe, tocmai de aceea călătorește des între Dubai și Regatul Unit. Și-a lansat un blog – LauraBadura.com, pe care oferă recenzii produselor cosmetice și vorbește despre tendințele sezonului. Grație blogului, Laura e urmărită pe internet de peste jumătate de milion de internauți.

Can we please have summer back! 😭 😆 Shorts and bodysuit @hotmiamistyles

A post shared by LAURA BADURA (@laurabadura) on

Klaudia se promovează și ea separat de sora ei. Modelul are experiența colaborării cu revista Playboy Magazine și se laudă cu peste 360 de mii de fani virtuali.

#picoftheday #tb #dubai #tan #dress from @wantmylook ✨

A post shared by KLAUDIA BADURA (@klaudiabadura) on

Admirați-le!

 

Foto: Instagram

Distribuie articolul: