E o adevărată raritate, în lumea contemporană, ca oamenii să pășească în armata centenarilor. Două gemene din Brazilia s-au simțit binecuvântate să celebreze această ocazie, iar ședința foto la care au acceptat să participe are nevoie de puține comentarii.

Eroinele acestei povești se numesc Maria Pignaton Pontin și Paulina Pignaton Pandolfi – două gemene din Brazilia, care s-au gândit să-și marcheze a suta aniversare în cel mai frumos mod: lăsând în arhiva timpului o serie de fotografii pline de emoție și culoare.

1

Pozele poartă semnătura fotografei Camila Lima, iar locația aleasă pentru fotografii a fost Ilha do Frade, din orașul Vitória (Brazilia). Ședința foto a fost un cadou pe care fotografa a decis să li-l facă surorilor, cu această ocazie remarcabilă și aproape unică în întreaga lume.

18485612_1389368497823079_5484103479524044376_n

Camila susține că omagiatele sunt extrem de drăguțe și fotogenice, iar Maria și Paulina sunt cele mai vârstnice persoane din câte i s-au dat să întâlnească. După această experiență, fotografa spune că e solicitată tot mai des de către jurnaliști din Statele Unite ale Americii, Olanda, Polonia, Italia, Germania ș.a.

VEZI ȘI:

Îndrăgostiți de 69 de ani, doi brazilieni sunt protagoniștii unei ședințe foto virale pe internet

Foto: Fotografia Camila Lima

Distribuie articolul: