Oricine merită o relaxare pe cinste, mai ales după o zi încărcată și obositoare. Ce poate fi mai bine decât un film de calitate, niște gustări delicioase și un prieten bun alături? Dacă ultimele două puncte țin mai degrabă de tine, cu alegerea filmelor te putem ajuta noi. Deci, ce pelicule poți alege pentru această seară.

  1. „Complet necunoscuți” – o comedie română regizată de Octavian Strunilă cu Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni în rolurile centrale. 7 prieteni se întâlnesc la un pahar de vin și testează un joc riscant, în care fiecare trebuie să citească cu voce tare mesajele primite pe telefon. Ce poate ieși din asta? O mare harababură.
  2. Animația „Up” – o peliculă de o sensibilitate aparte care spune povestea lui Carl. Hărțuit de constructorii care-i înconjoară casa cu zgârie-nori, Carl, un septuagenar, își ia zborul cu tot cu casă, susținut în aer de o mulțime de baloane multicolore. Planul bătrânului, care vrea să-și țină și o promisiune făcută soției lui decedate, aceea de a explora lumea întreagă, are o singură hibă: în momentul “decolării”, pe prispa casei lui se află și un entuziast puști de opt ani.

Tu cu ce film te delectezi astăzi?

Distribuie articolul: