Două cazuri șocante s-au întâmplat în această dimineață în Republica Moldova. Două tinere de doar 27 și 22 de ani și-au pus capăt zilelor în raionul Căușeni și municipiul Chișinău.

Potrivit deschide.md, în primul caz este vorba despre o tânără de 27 de ani. Cadavrul acesteia, fără semne de moarte violentă, a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 06:40, spânzurat în curtea unei case din localitatea Opaci, din raionul Căușeni. Preliminar, se presupune că tânără s-ar fi sinucis, dar încă nu a fost stabilit motivul care a făcut să recurgă la acest gest disperat. 

Cel de-al doilea caz a avut loc în jurul orei 10:30, după ce cadavrul unei tinere a fost găsit spânzurat în garajul familiei de pe strada Melestiu.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că victima s-a dovedit a fi o tânără de 22 de ani. Totodată, medicul-legist nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, dar nici nu a fost lăsat vreun bilet de adio.

În ambele cazuri au fost inițiate anchete pentru a se stabili toate circumstanțele în care s-au produs tragediile.

Sursa: deschide.md
Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: