Nunțile de gemeni au loc tot mai des în Federația Rusă. La sfârșitul lunii octombrie, două cupluri de gemeni din orașul rus Omsk și-au unit destinele, iar fotografiile și înregistrările video de la căsătorie continuă să facă furori pe rețelele sociale.

La sfârșitul lunii octombrie, frații de 21 de ani Stanislav și Vladislav Kuchatov și-au unit destinele cu surorile Nina și Ekaterina Petuhova, ambele având câte 19 ani. Mirii au purtat ținute identice!

Сегодня провела самую необычную на моей памяти регистрацию – близнецы женились на близняшках!!! Все прошло очень круто! Подробный сюжет смотрите сегодня в 20:30 на канале Россия-1 #необычнаясвадьба#регистрациябрака#близнецы#близняшки#свадьбавомске#домторжеств#люблюсвоюработу#омск#wedding#love#happiness#omsk

A photo posted by Ksenya Girina (@honey_ksu) on

Potrivit tinerilor, data de 22 octombrie nu a fost aleasă deloc întâmplător pentru căsătorie. Anume la 22 octombrie 2012, primii care s-au cunoscut au fost Nina și Stanislav. Nici prin cap să le treacă că fiecare dintre parteneri mai are pe cineva care le seamănă aproape identic: pe Ekaterina și Vladislav.

Soarta le-a arătat și anterior că urmează să devină soți și soții, întrucât frații au locuit practic în aceeași curte, după care, au studiat în același colegiu.

Abia la colegiu cuplurile de frați au făcut cunoștință pe internet și au decis să iasă la o plimbare prin Omskul de noapte.

Spre deosebire de străini, care îi consideră pe frați și surori – identici la înfățișare, partenerii își cunosc foarte bine deosebirile. Dacă surorile, anterior, au fost angajatele restaurantului unde a fost organizată nunta, frații au profesii diferite: unul dintre gemeni este sudor, iar celălalt – gardian.

 

Distribuie articolul: