Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită să urmăriți în acest weekend două comedii franceze pline de haz. Sâmbăta, 2 decembrie, puteți viziona comedia „Arta conviețuirii” despre peripețiile vieții de cuplu, iar pentru duminica, 3 decembrie, este anunțată comedia „Iubirea la proști”, după opera lui Francis Veber. Ambele comedii se joacă la ora 18:30.


„Iubirea la proști”, o comedie în stil francez, vă va bucura cu situații comice absurde și cu
intrigi neașteptate. Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o bună zi însă, cel care trebuia să joace rolul prostului devine cel care batjocorește.

„Arta conviețuirii” este o comedie care vizează frustrarea vieții de cuplu. Toate nemulțumirile vieții de cuplu ies la suprafață atunci când cuplul Reille încearcă să clarifice situația în care băiatul acestora i-a lăsat fără dinții din față pe Bruno Vallon. Această comedie vă va face să uitați de probleme și să învățați ce trebuie evitat într-o convietuire frumoasă.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Distribuie articolul: