Amintirea copilăriei, glasul blând al mamei care anunță că masa e gata și mirosul inconfundabil al bucatelor delicioase, condimentate cu iubire, au determinat o familie de moldoveni să-și urmeze chemarea inimii și să lanseze o afacere acasă. Așa au apărut pastele Cuca -tăiței pregătiți din igrediente naturale. Odată cu declararea stării de urgență, antreprenorii au fost nevoiți să-și revadă planurile și să-și traseze noi obiective, mai relevante în noile circumstanțe, notează AGORA.md.

Până la năpasta care s-a abătut asupra Republicii Moldova, dar și asupra întregii lumi, producătorii de tăiței reușiseră deja să creeze niște punți puternice în relațiile cu consumatorii fideli. Totuși, Natalia Mușat, recunoaște că noile realități au adus cu ele o mulțime de semne de întrebare, un pic de frică dar și o dorință puternică de a rămâne pe val.

Sursă: Agora.md

„Noi făceam livrări la domiciliu și până la pandemie. În urma declarării stării de urgență am simțit un interes sporit al consumatorilor față de livrările la domiciliu. Faptul că cererea a crescut considerabil ne dă încrederea că vom reuși să supraviețuim acestor vremuri grele”, a declarat Natalia Mușat.

Antreprenoarea mizează mult pe virtuțile rețetei care stă la baza pastelor Cuca. Pe lângă pricepere și pasiune, Natalia Mușat spune că cei care fac o pasiune din lucrul bine făcut, nu au cum să nu reușească.

Sursă: Agora.md

„Tăițeii noștri sunt făcuți după rețeta bunicii doar din ou și făină. Pentru un gust mai special avem și tăiței cu adaos de piure de legume. Este un produs de casă cu ingrediente naturale și fără niciun adaos chimic”.

Femeia de afaceri susține că principalul catalizator al afacerii de familie este entuziasmul. Mai mult, decizia de a porni o afacere cu tăiței nu a fost una întâmplătoare, spune antreprenoarea.

„Am ales să facem anume tăiței din dragostea pentru bucătăria noastră tradițională. Zeama cu tăițeii de casă este preferată de familia noastră, îi facem cu mare dragoste. Din acest motiv am început să-i comercializam la început la cererea prietenilor, iar când cererea a crescut, am crescur și noi, odată cu ea. În spatele afacerii stă o familie de entuziaști care se dedică zilnic cu tot sufletul pentru a aduce un produs de casă pe masa celor care din varii motive nu au timp sa îl facă”, povestește Natalia Mușat.

Sursă: Agora.md

Antreprenoarea spune că încearcă să ajungă la inima fiecărui client, de aceea, în măsura posibilităților livrările se fac în mod gratuit:

„Livrarea o facem fara plată suplimentară, important să fie de la 1 kg în sus comanda și să fie în raza orașului Chișinău sau suburbie. Prețurile sunt următoarele: tăițeii clasici, pastele clasice și pastele integrale sunt la 100 lei/ kg iar tăițeii cu adaos de piure de spanac, sfecla, dovleac – 120 lei/kg”.

Sursă: AGORA.md