Meteorologii ne avertizează că vara lui 2019 va fi una dintre cele mai călduroase din ultimii 15 ani. Cu această ocazie, Vinăria Bostavan lansează sub brandul DOR ediția limitată de vinuri albe și rosé în sticlă-termos. Aceasta este o modalitate plăcută, utilă și practică de a avea mereu la îndemână vinul preferat marca DOR, pentru ocazii speciale sau chiar neprevăzute. Este alegerea perfectă pentru perioada estivală, astfel încât să aveți băutura preferată la temperatura de servire (8-12 °C). Capacitatea sticlei este de 0,75L.

Sticla-termos lansată de Bostavan are un design modern și se adresează tuturor iubitorilor de vin de calitate. Caracteristicile fizice ale produsului sunt reprezentate de culoare, stil, design şi capacitate. În ceea ce privește culoarea, aceasta combină două nuanțe: roz și gri, ceea ce se pliază bine și pe stilul clasic, dar și modern. Produsul va fi unic pe piață.

Majoritatea persoanelor ar cumpăra termosul pentru utilitatea lui principală, adică păstrarea temperaturii constante de până la 12°C, pe o perioadă de până la 12 ore. Avantajele acestei sticle-termos sunt eficiența, capacitatea, manevrabilitatea.

„În fiecare an vinăria Bostavan reușește să surprindă consumatorii cu proiecte noi. De data aceasta, am lansat sticla-termos DOR, în care puteți păstra vinul sau spumantul dvs preferat. În această sticlă utilă și comodă, cu un design tineresc, vinul este deja menținut la temperatura de servire. Astfel, puteți să luați sticla-termos la un picnic, petrecere în sânul naturii, la mare sau oriunde nu aveți frigider. Pentru noi este important să oferim produse calitative în ambalaj comod care să vă bucure deplin și să vă uimească astfel încât să nu rezistați tentației de a va împărtăși cu cei dragi!”, a declarat Directorul de marketing, Natalia Chirca.

Amintim că vinurile DOR sunt create în colaborare cu oenologul italian Federico Giotto.

Colecția de vinuri Bostavan provine din microzonele Etulia şi Onești. Amplasarea geografică a podgoriilor Etulia, la numai 10 km de la Delta Dunării, pe paralela 45 – ce trece prin faimoasele zone vinicole Bordeaux din Franţa, Lombardia şi Piedmont din Italia – creează condițiile ideale pentru producerea vinurilor cu un gustul bogat, complex şi catifelat.

Purcari Wineries Plc (brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan și Bardar) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri și brandy din Europa Centrală și de Est. Grupul gestionează în jur de 1.000 de hectare de podgorii și operează patru platforme de producție în România și Moldova. Grupul este lider în segmentul de vinuri premium din România, cu o cotă de 30% și cel mai mare exportator de vin din Moldova, livrând în peste 30 de țări. Fondată în 1827, Purcari este cea mai premiată vinărie din Europa Centrală și de Est.

www.purcari.wine

P.S. Aceasta este o glumă de 1 aprilie 2019. Savurați vinul corect și cu măsură!

P

Distribuie articolul: