Octombrie este luna internațională de luptă cu cancerul glandei mamare. Cu această ocazie în Broșura Avon se regăsesc câteva produse de machiaj, banii din vânzarea cărora vor fi donați.

Olga Manciu, make-up artistul companiei a oferit un master-class în care a arătat cum să creezi un machiaj de oficiu cu ajutorul lor, dar și să faci o faptă bună.

Machiajul de birou necesită culori mai neutre, care să păstreze naturalețea. Accentuează buzele cu unul din cele 3 rujuri roz, pe care le regăsești pe pagina campaniilor sociale din Broșura curentă.

1. Aplică concealer în zona de sub ochi, apoi retușează lent. Recomandăm Concealer Ideal Flawless de la Avon.

2. Fixează un strat fin de Fond de ten Luxe pe toată suprafața feței. Am utilizat nuanță Medium Bisque.

2l3b4601

3. Finisează aspectul cu pudra compactă compactă Avon (nuanța Medium), pentru a îndepărta efectul de strălucire și a oferi un plus de rezistență machiajului.

 4. Nu uita de accentul pomeților. Aplică fardul de obraz Ideal Luminous (nuanța Rose Contour).

 5. Piaptănă-ți sprâncenele.

6. Pune accent pe pleoapa de sus. Cu un creion retractabil, Cosmic Brown se trage o codiță și se retușează pentru a primi un efect mai natural.

7. Rimelează genele cu o mascara pentru volum Big&Multiplied.

2l3b4640
  8. Conturează buzele cu un creion Luxe (nuanța Pink Cashmere).2l3b4642

9. Pe final oferă accent machiajului cu rujulul Ultra Color Indulgence, (nuanța Hibiscus).

Ținem să menționăm că banii din vânzarea rujului Ultra Color Indulgence, vor fi donați pentru acțiunile Campaniei pentru Sănătatea Sânilor și investiți în programele de informare despre cancer la sân.

 

Pentru a comanda produsele sociale Avon și contribui cu o donație, contactează Reprezentantul tău Avon sau scrie un mesaj pe pagina de Facebook a brandului.

Foto: Igor Vrabie