Moștenitoarea brandului Versace și-a celebrat a 62-a aniversare pe 2 mai. Iată însă că de ziua sa, designerul s-a aflat departe de angajații Atelierului - cei care au reușit să-i devină o adevărată familie. Unde se află omagiata, aflați mai jos.

Cât de mult s-a schimbat Donatella Versace de când a început să apeleze la implanturi cu Botox

#donatellaversace #versace #metgala #metball #starsgettingoutofcars #overheardnewyork "that's Donatella Dolcegabana" 😂📸:#byme

A post shared by Danusia (@danusia3.1415) on

Întâmplarea frumoasă a făcut ca pe 1 mai, în ajunul zilei de naștere a Donatellei Versace, la New York să se desfășoare evenimentul anual Gala Met, unde mai multe vedete de peste ocean aveau să se afișeze în ținute by Atelier Versace. Aflându-se și ea pe lista de invitați, Donatella nu a ratat șansa de a admira live ținutele vestimentare create pentru vedetele de la Hollywood.

Explozie de glamour și extravaganță la Met Gala 2017. Ce ținute au afișat vedetele (Foto)

Ready to go to #metgala2017 What do you think guys?

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Donatella Versace nu renunță la sport nici la 61 de ani. Cât cântărește acum (Foto)

La Gala Met, Donatella a sosit într-o ținută a brandului său, creând senzația vizuală a unei statui de aur. Ținuta aurie a făcut-o să sclipească la propriu, iar culoarea părului nu a făcut decât să accentueze acest lucru.

✨@kyliejenner #metgala2017

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

La 61 de ani, Donatella Versace s-a arătat în costum de baie: „Când te privește lumea înseamnă că ești sexy!”

De ziua ei, designerul a rămas la New York, sărbătorind tot printre nume notorii. Deși a evitat să arate cine i-a ținut companie, diva nu a ținut ascuns și tortul aniversar – unul supraetajat, având pe vârf sculptura unui măr și logotipul brandului Versace.

Thank you everyone 🙏🏻❤️

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Admirați și voi ținutele pe care Donatella Versace le-a creat recent și de dragul cărora a zburat peste ocean, pentru a le admira live pe red carpet:

@migos in matching all black #Versace tuxedo looks. #MetGala

A post shared by Versace (@versace) on

Foto: Biography.com, Instagram