Prinţul Charles şi Diana au avut o relaţie tumultoasă. S-au logodit în 1981, doar după 12 întâlniri, şi s-au căsătorit cinci luni mai târziu. Dar, cu timpul, a devenit evident, atât pentru cuplu, cât şi pentru restul lumii, că mariajul era unul dezastruos.

Sfârşitul poveştii lor de dragoste era inevitabil, aşa că în 1996 s-au despărţit oficial. La scurt timp după ce a redevenit o doamnă singură, prinţesa Diana a început să fie curată de un pretendent foarte important.

După câte se pare, Donald Trump era cucerit de frumoasa englezoaică şi voia ca ea să îi devină parteneră de viaţă. După ce ştirea despre divorţul Dianei a devenit publică, miliardarul a început să o vâneze pe fosta soţie a Prinţului Charles.

„El o bambarda pe Diana la Palatul Kensington cu buchete imense de flori, fiecare în valoare de sute de lire sterline. Trump o vedea în mod clar pe Diana ca fiind ultima sa soţie trofeu”, spune prietena Prinţesei, Selina Scott.

Deşi florile continuau să vină, Donald nu a câştigat inima prinţesei. Dimpotrivă, Diana a început să se simtă agasată de insistenţa lui Trump. Scott susţine că Diana i-a spus odată la cină: “<<Ce să fac? Îmi dă fiori>> „Aruncă tot ce vine de la el în coşul de gunoi”, am sfătuit-o pe Diana, iar ea a râs.

Poate că imaginea regretatei prinţese nu a dispărut niciodată din mintea lui Trump, deoarece unii experţi sugerează că actuala soţie, Melania, are multe în comun cu Diana.

Sursa

Distribuie articolul: