Faimosul interpret și actor american a decedat la vârsta de 74 de ani, se arată într-un comunicat pe pagina sa oficială de Facebook. Cu o carieră de aproximativ 60 de ani, Meat Loaf a fost una dintre vocile iconice ale rock-ului și de-a lungul anilor a vândut peste 100 de milioane de discuri.

„Inimile noastre sunt frânte să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, printre care „Fight club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World.”

Meat Loaf in 1993. Pic: John Rogers/Shutterstock

„Bat Out of Hell” rămâne unul dintre cele mai bine vândute 10 albume din toate timpurile. Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timpul acestei perioade de durere în pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos. Vă mulțumim pentru înțelegerea nevoii noastre de confidențialitate în acest moment. Din inima lui până în sufletele voastre… don’t ever stop rocking!”, se arată în comunicat.

Citește și: Doliu în cinematografie: Pe 18 ianuarie a murit într-un accident faimosul actor francez care l-a jucat pe tânărul Hannibal Lecter, Gaspard Ulliel

Distribuie articolul: