Bloggerița Doina Stratan, pe data de 5 iunie, sâmbătă, a adus pe lume un bebeluș. Iar luni a fost deja externată din maternitate. Ea a publicat primele imagini împreună cu noul-născut, a dezvăluit numele acestuia și a arătat  cum a fost întâmpinată de cei dragi acasă!

La externarea din maternitate, Doina a fost surprinsă cu un buchet imens de trandafiri roșii și baloane albe, gri și unul special în formă de iepuraș!

Sora micuțului, Alisa, împreuna cu tatăl său, l-au admirat pe noul membru al familiei îndrăgindu-l din primele priviri!

Numele bebelușului a fost ales cu o zi înainte de naștere: „38 de săptămâni și 3 zile a durat una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea, cea de a fi însărcinată. Am născut un băiețel perfect sănătos pe nume TIMUR! Putere, încredere, dragoste, toate sunt despre acest nume și el. Am ales numele cu o zi înainte să nasc și sunt sigură că a fost cea mai reușită alegere!”

Bloggerița a mai povestit cum a decurs nașterea și i-a mulțumit medicului care a avut grijă de ea în tot acest timp:

„Cunoașteți că sarcina mea nu a fost una ușoară deloc, am întâlnit multe obstacole și încercări în care eram demoralizată, dar, datorită lui (a medicului) am trecut cu brio peste tot. Profesionalism, grijă și siguranță asta am simțit și în momentul nașterii.

Travaliul a durat 14 ore din momentul când s-au rupt membranele dimineața la ora 7:30, din acel moment el a fost cu mine alături mereu. Iar asta este cel mai important, să primești grijă în acele momente, atenție, susținere, iar eu le-am primit înzecit!

Epidurala am decis să o punem la 7 cm deschidere, pe ultima sută de metri, când eram epuizată și tremuram ca niciodată. La a 4 zi încă am dureri de spate, unicul minus pe care încă îl simt de la presiunea pe uter și greutate… Doar de haine pentru mine și bebe am avut nevoie să iau în geanta de maternitate, iar asta este un plus mare pentru mamă”.

Aceasta a mai dezvăluit că atât ea, cât și bebelușul au fost monitorizați non-stop.

„Per general pot spune că totul a decurs așa cum mi-am dorit, mai dureros, mai stresant decât prima naștere dar, frumos! Și ce poate fi mai important, totul se uită, țin în brațe o minune, iar asta e wow!!!”

Surprizele pentru Doina au continuat și aceasta a mai primit un buchet special în forma unui cărucior, iar micuțul se pare că deja se adaptează!

„Zile de recuperare, în care avem nevoie de liniște, forță și căldură. A doua sarcină a venit cu foarte multe surprize nu doar în timpul evoluției sale, dar și după.

Timur e cuminte, nu prea plânge, deci el e bine, iar asta este cel mai important. Eu însă la fiecare oră mă simt de parcă nu am născut sau mai nasc odată…e mai dificil, dar, toate sunt de moment. Mergem înainte, forță!”, a adăugat bloggerița.