Victoria Lungu a fost invitata emisiunii O seară perfectă, unde a ținut să clarifice despre scandalul cu prezentatoarea Doina Danielean. 

Anișoara Loghin a întrebat-o direct pe Victoria despre conflictul care a avut loc la început de lună. Interpreta a răspuns:

„Nu știu, eu nu știu de niciun scandal… Am mers până la urmă pentru că fetele m-au convins. Dar despre ce scandal este vorba așa si nu înțeleg? Eu am sunat-o pe Doina pentru că cumva o urmăresc de foarte multă vreme, de când era ea la începuturi, pentru ca eu i-am cântat la nunta surorii ei. Ea lucra la radio, eu îi mai dădeam evenimente și noi ne cunoșteam foarte mult. La evenimentele pe care le facea ea eu nu am reușit sa vin și acum ca eram aici am zis ca este o ocazie. Am sunat-o și zic: Doinița, vreau să vin și eu sa cânt melodia pentru ca am o premiera”. Si ea mi-a spus:

„Victoria, nu poți pentru că este Tatiana si mai este cineva acolo, dar poți sa vii cu mare drag sa participi. A spus că trebuie sa cumpar bilet. Ea mi-a zis ca uite 1300 de lei, dar mie mi-/ da cu 1000 de lei… Nu și-a  mai adus aminte ca am cântat la sora ei la nunta cândva gratis”.

„Dupa aia când am vorbit cu un manager din echipa ei mi-a zis ca s-a schimbat cu două zile si cumva eu trebuia sa fiu atentă ce postează Doina pe Internet, sa fiu acolo 24 din 24… Eu nu știam ca s-a schimbat locația pentru ca aveam evenimente efectiv in fiecare zi… Au venit fetele sa ma ia, am mers acolo, am dat si eu niște bănuți pentru ca a fost un motiv social… Eu nu am fost in grup, pe mine nu m-a băgat in grup, asta a fost si idea. Imi pare rău dacă Doina s-a supărat. O sa vorbesc cu ea sa vad despre ce scandal este vorba”, a mai spus Victoria Lungu.

Amintim că la data de 3 martie, Doina Danielean a organizat o întîlnire cu 99 femei, la care a fost invitată și Victoria Lungu. Însă din cauza unor neclarități, și Victoria și Doina au rămas cu un gust amar după întîlnire.

Distribuie articolul: