În noaptea de 30 octombrie 1992, au trecut în neființă doi soți și artiști care purtau suveranitatea în voce și suflet. Astăzi se împlinesc 26 de ani de la tragedia care a zdruncinat toți românii. O moarte, care încă mai are o mulțime de întrebări. 

Niște artiști patrioți, dedicați și dornici de a aduce ceva modern și deosebit pe scenă.

Astăzi vrem să ne amintim de EA – femeia superbă, care a fost o cochetă. O femeie cu un stil desăvârșit și o frumusețe tulburătoare. Mama regretatei artistei a spus de mai multe ori că Doina avea o slăbiciune pentru ținutele alese. Își dorea să aducă un suflu nou modei, își dorea să fie un exemplu pentru toate femeile.

Rochiile pe care Doina le-a îmbrăcat de-a lungul anilor au rămas în istorie. Cine poate uita rochia tricolor cu care Doina a cucerit toți românii?

Rochia la care Doina Aldea Teodorovici a ținut cel mai mult este rochia argintie, cu care a și fost petrecută pe ultimul drum.

Pentru fiecare ieșire scenică, își croia ținute alese după propriul său design. Doina obișnuia să-și potrivească hainele fiecărei tematici ale pieselor și evenimentelor la care participa.

Doina și Ion în ziua nunții lor. O mireasă elegantă, iar el mereu alături la patru ace.

Artista acorda o atenție deosebită pentru accesorii. Bijuteriile elegante de cele mai multe ori perlele erau combinate cu rochii elegante.

Lookul cu rochia în dungi și șapca de marinar ne-a cucerit. Un alt accesoriu superb purtat de artistă erau basmalele ornamentate elegant, care erau mereu potrivite pentru melodiile pe care urma să le interpreteze.

Un alt accesoriu superb purtat de artistă erau basmalele ornamentate elegant, care erau mereu potrivite pentru melodiile pe care urma să le interpreteze.

Din păcate nu există destule poze prin care să ne amintim de femeia superbă, Doina Aldea Teodorovici. Astăzi, doar câteva dintre rochiile de scenă ale artistei se mai păstrează în garderoba mamei sale – Eugenia Marin.