Sărbătorile bat la uşă şi e imposibil să nu vorbim despre sacul Moșului sau cadourile pentru cei dragi. „Ce să dăruiesc persoanelor mele dragi de sărbători? Oare ce i-ar plăcea iubitei sau iubitului meu să primească în dar de Anul Nou? Cu ce să o surprind pe mama de Crăciun? Aş vrea să dăruiesc ceva original!” - acestea, dar și alte întrebări similare ne macină zilnic!

Întrebările de mai sus devin tot mai „întrebătoare”, dar ce bucurie că există soluţii pentru orice nevoie și preferință. Proiectul PerfectGift.md vine în ajutor cu o gamă largă de daruri pentru cei dragi.

Doi tineri ingenioşi din Chişinău crează seturi de cadouri simpatice şi originale pentru orice preferință și sac al Moșului. Preţurile cadourilor variază între 200 şi 600 de lei, ba şi mai mult – cutiile cu daruri pot fi realizate la comandă, după preţul pentru care mizează cumpărătorul. La solicitare se oferă şi livrare. Dăruiţi cadouri, dăruiţi emoţii!

Set cadou – „PerfectGift” : Cană+ Tomblerone big size+ Suvenir de Crăciun + Coca Cola+ Ritter Sport Big + Ritter Sport Mini. 290 lei

Set cadou – „PerfectGift” : Termos + Șampon Syoss pentru El + 3 Ritter Sport mini. 460 lei

Set cadou – „PerfectGift” : Fular iarnă 1.5*1.5m.

Set cadou – „PerfectGift” : Nivea Gel De Duș+ Antiperspirant Nivea+ Oreo *3 + Ritter Sport mini.

Set cadou – „PerfectGift” : Coca Cola *2+ Oreo *3 + Nutella + Jucărie de Crăciun. 240 lei

Set cadou – „PerfectGift” : Dulceață franceză de caise + Dulceață franceză de coacăză+carnețel + Pungă Black Tea+suvenir din lemn. 320 mdl

Set cadou – 1PerfectGift” : Snud împletit damă + Pungă Alune+ Suvenir din lemn + jucărie de Crăciun+ Ritter Sport.

Comandă Cadoul perfect:

AICI – Facebook.com/PerfectGift.md

AICI – Instagram.com/PerfectGift.md

P