Multe femei își împărtășesc pe Instagram experiențele materne, transformându-și paginile virtuale în colecții de fotografii adorabile, care topesc inimile internauților. În aceeași categorie se înscriu și doi gemeni drăgălași din Turcia, care mâine vor împlini un an.

Rock & Roll zamanı 😎😎 (thanks @buzzbearstudio for rock&roll matching tees)

A post shared by Arda ve Aras (@ardavearas) on

Ardavearas Twins – așa se numesc, în spațiul virtual, micuții Aras & Arda, veniți pe lume la 11 noiembrie 2015. V-ați dat bine seama: mâine micuții vor împlini un an de când au devenit protagoniștii unui cont de Instgram urmărit deja de peste 111 mii de internauți.

Babayı ziyaretteyiz, muhabbet koyu 🐻

A post shared by Arda ve Aras (@ardavearas) on

Încă din primele ore de viață au fost fotografiați, iar pozele au continuat în fiecare săptămână din viața lor. Astăzi, părinții se pot lăuda cu o adevărată arhivă de fotografii și clipuri care cu siguranță că se va păstra încă mulți ani înainte.

⚪️⚫️

A post shared by Arda ve Aras (@ardavearas) on

Rareori se întâmplă să vedeți părinții în poze. Și dacă despre mămică nu se comunică nimic, tatăl se numește Armağan Şimşek și se declară a fi inginer. Bărbatul petrece mult timp în compania bebelușilor și este la fel de generos în fotografii, pe contul său personal.

vdf

Deși viața părinților de gemeni nu e nici pe departe relaxantă sau plicisitoare, soții Şimşek ne reamintesc că e o minune să vezi lângă tine două mutrițe dulci, care îți studiază comportamentul și vor să învețe de la tine. Admirați-i!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: