Doi bărbați cu vârstele de 22 ani şi respectiv 24 ani, originari din raioanele Ungheni şi Străşeni, au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuiţi că ar fi violat în formă perversă o domnişoară de 32 ani, domiciliată în Capitală.

Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 15 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi.

Oamenii legii au aflat că ea s-ar fi cunoscut cu cei doi la terasa unui local din centrul Capitalei. Ulterior aceştia ar fi invitat-o în oficiul unei întreprinderi, unde ei sunt angajaţi, şi ar fi agresat-o fizic cu pumnii, întreţinând mai multe acte sexuale în formă perversă, scrie AGORA.md.

Mai târziu, indivizii au chemat un taxi şi au solicitat ca victima să plece.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar instanţa de judecată le-a aplicat măsura reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile. Ei sunt cercetaţi penal pentru acţiuni violente cu caracter sexual şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.