„Sex/Life” este unul dintre cele mai hot seriale de pe Netflix, iar personajele principale au câștigat rapid simpatia fanilor. Producția urmărește povestea unei femei căsătorite, care pare că are totul, dar pasiunea dintre ea si soțul ei lipsește cu desăvârșire, iar asta o face să se gândească din ce în ce mai mult la viața ei de dinainte de căsnicie.

Așa cum îi spune și titlul, serialul cu Sarah Shahi, Adam Demos și Mike Vogel în rolurile principale este plin de scene amoroase, nerecomandate minorilor, notează Kissfm.ro.

Chimia dintre Sarah Shahi și Adam Demos de pe platourile de filmare a fost vizibilă. Totuși, cine s-ar fi gândit că cei doi vor ajunge să formeze un cuplu și în viața reală? Ei bine, actorii din „Sex/Life”, trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Sarah Shahi și Adam Demos s-au îndrăgostit la filmări

Se pare că secvențele fierbinți pe care au fost nevoiți să le filmeze au aprins și flacăra dintre ei. Sarah a dezvăluit, într-un interviu pentru revista People, că din momentul în care l-a întâlnit pe Adam a simțit că își dorește ceva mai mult.

„Ne-am întâlnit în cabina de machiaj și ne-am înțeles din prima. Avem exact aceleași gusturi în muzică. Aceleași gusturi la whiskey și tequila și am fost dată tare pe spate de el ca persoană și tot ce știam era că îmi doream mai mult”, a declarat actrița.

Nici diferența de vârstă, nici experiențele de viață diferite nu au fost un impediment pentru ei. Atunci când actrița în vârstă de 41 de ani l-a cunoscut pe iubitul ei cu 5 ani mai tânăr, tocmai ieșise dintr-o căsnicie de 11 ani. De asemenea, nici faptul că vedeta are 3 copii, nu pare să îl deranjeze pe Adam Demos.

Cuplul comentează o scenă fierbinte din „Sex/Life”

Producătorii serialului i-au invitat pe cei doi să urmărească împreună o secvență plină de pasiune din serialul „Sex/Life”. Mai exact, scena care a avut loc în piscină și care, cu siguranță, a încins spiritele.

Ei bine, nu doar cei care au urmărit serialul s-au confruntat cu această problemă, dar și cei doi actori, care au fost protagoniștii scenei respective.

„Da, sunt tulburat. Mi-a crescut pulsul”, a spus Adam, în timp viziona alături de iubita lui scena filmată la piscină. „Asta este așa de ciudat”, a spus și actrița, acoperindu-și fața.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Sex/Life (@sexlife)

Sursa: kissfm.ro

Distribuie articolul: