Maia Sandu minte. Rușii nu au cerut niciodată să renunțăm la ceva în schimbul gazului. Despre acest lucru a afirmat fostul președinte Igor Dodon.

„Însăși autoritățile moldovenești, în toamna anului trecut, raportând triumfător despre faptul că „Spânu l-a dominat pe Miller”, au declarat că nu au existat condiții politice. Dacă aș fi fost președinte, nu ar fi fost un asemenea haos. Însă, cu acest guvern, în toamnă tariful la gaz va fi de 35 de lei, dar în iarnă – ajungem și la 40.

A da vina pe Putin sau pe oricine altcineva pentru acest lucru este pur și simplu neprofesionist. Șeful statului ar trebui să se gândească la cetățeni, să negocieze și să se înțeleagă în interesul lor. Maia Sandu nu face acest lucru”, susține el.

Declarația Maiei Sandu precum că ar trebui să ne înarmăm, în cazul unui atac din partea Rusiei, i-a amintit de fabula „Elefantul și musca”.

„Oare ea crede cu adevărat că moldovenii vor lupta în apărarea ei sau a unchiului Sam? Niciodată nu se va întâmpla așa ceva! Cred că în viitorul apropiat toată lumea, indiferent de preferințele și apartenența politică, se vor uni împotriva PAS. Alegerile parlamentare și prezidențiale anticipate în iarnă sau primăvara viitoare sunt foarte reale.

Având în vedere situația din Europa, în Occident, nu cred că europenii și Biden vor avea timp de Maia Sandu. Guvernarea va suferi un eșec total. În același timp, bani în buget nu sunt și deja în octombrie-noiembrie vor începe restanțele la plata salariilor și a pensiilor.
PAS-ul va cădea. Singura întrebare – când se va întâmpla acest lucru. Dar povestea lor s-a sfârșit”, adaugă Dodon.

Distribuie articolul: