Medicul pediatru Dorina Agachi, este cunoscută de părinți prin consultații la clinică, fie prin videourile sale în mediul online. Ea este mereu deschisă și vine cu noi idei și metode de tratament pentru cei mici. Dar pe lângă medicină, Dorina are și unele sfaturi pentru un mediu plăcut în familie.

  1. Fiți răbdători cu voi și apropiații voștri, mai ales cu copilașii. Ei sunt mici doar o dată. Empatia este cheia relației cu familia. Apropo cufărul cu răbdare e chiar în casa voastră.
  2. Spune mulțumesc pentru ceea ce ai, propriei persoane și celor din jur, obligatoriu minim în 3 limbi ( asta pentru a exersa).
  3. Bea apă calitativă (alcalcalină, antioxidantă și cu microstructură), mănâncă divers și sănătos.
  4. Orice gând negativ consumă-l cât mai rapid și încărcă-te cu idei pozitive și constructive cât mai des ( gândurile negative ne alterează biochimia noastră ne formează mulți radicali liberi și ne iese fum pe urechi)
  5. Trăiește aici și acum, lasă trecutul în trecut și doar conturează lecții din experiențele avute pentru a implementa altfel în viitor.
  6. Nu aștepta să te iubească alții, începe cu a te privi în oglindă și a te accepta în totalitate ( oglinda să fie personală, nu împrumutată).
  7. Bârfește dozat sau deloc.
  8. Zâmbește maximal posibil.

Aceste sfaturi și alte ghiduri pentru viață le găsiți pe pagina sa de Instagram

 

Distribuie articolul: