Distracția s-a transformat într-o tragedie, după ce doi copii au fost loviți de o mașină la săniuș. Incidentul a avut loc ieri seara, în jurul orei 20:35, la ieșirea din satul Sipoteni, Călărași, pe traseul Chișinău – Ungheni. În urma impactului, o fetiță a decedat în drum spre spital.

„Au ieșit cu sania în drumul principal și au fost tamponați de un BMW condus de un locuitor al municipiului Ungheni, din anul 1990. Potrivit AGORA, copiii au fost transferați cu diferite traumatisme la spitalul raional din Călărași, dar fetița a decedat pe drum”, a declarat pentru AGORA ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu.

Fetița care a decedat avea în jur de cinci ani, iar băiatul care a fost dus la spital – 17 ani. „Erau singuri la săniuș. Probabil sania a ieșit brusc în drumul principal. Circumstanțele urmează a fi stabilite de oamenii legii”, a completat ofițerul de presă.

Șoferul nu se deplasa cu viteză excesivă, nici nu consumase alcool, a spus poliția locală. Tânărul a rămas la fața locului până la venirea oamenilor legii. Pe acest caz a fost pornit un proces penal, iar șoferul este cercetat în libertate.

Sursa: AGORA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: