Dacă în această iarnă mai n-am avut zile în care să purtăm cizme groase, vara va veni și mai rapid. Pe neprins de veste, stând acasă, ne pomenim din iarna calendaristică – direct în vara de afară! Am discutat într-un LIVE cu Diana Ballerini, fondatoarea FLÓ – the house of Fashion vine să confirme acest lucru, dar și să ne spună că are deja în stoc sandale într-o multitudine de culori și modele.

„Am reușit să aducem modele noi, chiar și în această perioadă dificilă. Fetele care lucrau la birou în regim închis în perioada aceasta s-au pomenit că au nevoie de pantofi ți astfel am început livrările, după câteva săptămâni de stagnare. Am avut norocul să reușim să aducem sandale, în multe culori, cu diverse forme de tocuri – e o alegere foarte mare!”, ne-a dezvăluit Diana Ballerini.

„Încercam să țin legătura cu fetele permanent pe rețele, asta îmi dă energia necesară, iar comunicarea îmi dă o adrenalină nebună, care mă hrănește sufletește. Îmi place cum lumea reacționa la tot ce postam. Când am început livrările, cu atâta emoție mă primea lumea – primeam la pachet biscuiți, cafea… aveam impresia că umblu cu Crăciunul, cu colindul. Sunt uimită de oamenii pe care îi am în jurul meu și asta îmi dă dovada că ceea ce fac – fac bine. Primele livrări le făceam împreună cu flori, mi-am găsit parteneri de la care le luam: lalele, narciși sau altele de sezon și fetele erau încântate să le primească”, spune Diana.

Iată ce modele de sandale sunt acum disponibile la FLÓ:

Vedeți interviul cu Diana Ballerini integral pe pagina EA.md.

Distribuie articolul: