Sora lui Dima Trofim a decedat în urmă cu câteva luni, iar de atunci, artistul este distrus emoțional. Nu poate trece peste pierderea suferită, deoarece el și sora lui aveau o relație foarte apropiată.

„Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepti, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi înainte. Mi-e greu. Nu-ți pot spune cu cuvintele mele cum am trecut, sau dacă am trecut, sau nu am trecut, nu ştiu. Nu accept, nu pot să accept. Însă eu am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Pentru că ei, Dima, sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, ea m-a făcut cine sunt şi absolut tot ce am. Şcoala muzicală tot datorită ei. Eu eram sceptic, nu ştiam dacă să merg sau nu, la dansuri la fel tot aşa. Trebuia să trăiască! Sora mea trebuia să trăiască! Dar s-a întâmplat uite aşa. E greşeala doctorilor. Acum se fac investigaţii la acest caz şi o să am un răspuns cât de curând o să vedem. Îi simt prezenţa întotdeauna şi nu doar în activităţi”, a spus Dima Trofim pentru un post de televiziune din România.

Vezi și: Moldoveanul Dima Trofim este în doliu. Acesta revine din Madagascar la Chişinău, pentru înmormântarea surorii lui (Foto)

Distribuie articolul: