Mute mirese visează la ziua nunții încă din copilărie, nu și unii miri, care dimpotrivă, speră că această zi să treacă cât mai repede. Dima Bilan, pare să fie unul dintre aceștia. 

Dima Bilan și interpreta Polina au lansat un videoclip la piesa „Пьяная Любовь” (n.r. „Iubire beată”), care este o parodie a nunților, cu tot cu nuntași, petrecute prin anii `90.  În filmuleț artistul apare în ipostaza unui mire nu tocmai cel mai fericit, dar totuși îndrăgostit.

La filmări au participat mai multe vedete din Rusia, printre care Lolita Milyavskaya și Natasha Koroliova. Videoclipul durează mai mult de nouă minute și este mai degrabă o comedie scurt metraj.

Acesta a fost vizualizat de aproximativ 3,5 milioane de ori, iar internauții au gustat gluma și se declară încântați de rezultat.

Mulți dintre voi au participat cândva la astfel de nunți, cu tot cu covoare, baloane sparte, dansuri amuzante, concursuri aproape indecente și poate chiar mici scandaluri, dar care la un loc, au creat o petrecere memorabilă! Spune-ne dacă îți amintești.

Sursa video: Youtube.com

Vezi și: Aliona Moon s-a căsătorit! Vezi primele imagini de la nunta artistei (Video)

Distribuie articolul: