Parcă mai ieri Dima Bilan și supermodelul rus Natalia Vodianova lansau, împreună, noul videoclip creat pentru piesa „Ne Molchi”. La o lună de la prezentare, clipul a câștigat simpatia publicului și a fost prezentată, chiar, în cadrul ediției din acest an a Concursului Internațional „Novaya Volna”. Ieri, Bilan a reinterpretat noua piesă pe scena concursului, alături de un minunat cor de copii.

Dima Bilan a debutat la Novaya Volna încă în 2002 și chiar de atunci s-a bucurat de recunoaștere internațională. Mesajul clipului „Ne molchi” (Nu tăcea) a pătruns adânc, în inima spectatorilor adunați și în acest an la Sochi, pentru a asculta cele mai noi și interesante producții muzicale ale momentului. Evoluția lui Bilan a fost amplificată de prezența unui cor de copii îmbrăcați în tricouri identice.

Cea mai nouă piesă din repertoriul artistului a fost dedicată copiilor cu deficiențe de dezvoltare și a devenit un imn al organizației caritabile „Inimi Descoperite”, condusă de supermodelul Natalia Vodianova. Modelul își face apariția în videoclip, însă a apărut și pe scenă, pe finalul evoluției lui Bilan.

Vodianova nu a ieșit pe scenă singură, ci ținând-o de mână pe Nika Kirilova – o fetiță cu sindromul Down, care a jucat rolul central în videoclip.

Autorii muzicii și versurilor piesei „Ne molchi” sunt nimeni alții decât celebrii compozitori Vladimir Kurto și Aleksandr Nehvorostnoy.

Foto: captură video

Distribuie articolul: