Dima Bilan este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din Rusia, acesta se bucură de admirația și aprecierea publicului. Recent cântărețul a oferit un recital la un concert din orașul Samara și a dat-o în bară rău de tot. 

Artistul a urcat beat pe scenă și nu a reușit să cânte aproape nicio melodie până la capăt și mai că i-a scăpat microfonul din mână. Fanii au fost socați să îl vadă în această ipostază și au fost dezamăgiți, totuși au fost și din cei care s-au amuzat pe seama lui. Artistul a fost filmat imaginile ajungând virale pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

…герой нашего времени… #nocomment 🙈🙉🙊 —————————————————————– #димабилан #самара #деньгорода #концерт #8сентября #2019 #билан #топ #певец #россия #dimabilan #russiansinger #winner #eurovision2008 #eurovision #singer #russia #greatcountry #такдержать #всеможно #пьяный #наработу #итд #итп #эстрада #russianmusic #пьяная #любовь #yo

A post shared by 🌺LILIYA🌺 Лилия Паршакова🎤💋 (@liliya.parshakova) on

A doua zi artistul și-a revenit și a ținut să își ceară scuze pentru prestația sa:

„Dragii mei vreau să îmi cer scuze cpentru că am urcat beat pe scenă. Am băut coniac în hotel cu prietenii și nu mi-am dat seama că am exagerat. Cei care mă urmăresc știu că eu sunt adeptul unui mod de viață sănătos mai ales că am probleme cu vezica biliară și tractul intestinal. Se pare că din cauza că nu am consumat alcool de foarte mult timp am clacat. 

Vreau ca în cel mai scurt timp să revin în Samara cu un concert de calitate absolut gratis. Vreau să sponsorizez construcția unui teren de joacă pentru copii și voi mai dona un aparat performant pentru spitalul din oraș.” 

Pentru mai multe detalii urmărește filmulețul de mai jos pe care Dima Bilan l-a urcat pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

#самара #билан #димабилан

A post shared by Dima Bilan (@bilanofficial) on

Sursa: Instagram.com 

Distribuie articolul: