Insula Santorini a fost dintotdeauna una dintre cele mai bune alegeri în materie de turism, făcute de cupluri. În aceste zile, spre destinația elenă s-a îndreptat și Dianna Rotaru. Interpreta nu a plecat în vacanță de una singură, ci însoțită de iubitul ei.

18646314_440645052961228_6167283706584104960_n

E binecunoscută predilecția Diannei Rotaru pentru călătorii. Artista reușește să își organizeze timpul astfel, încât să facă cel puțin o călătorie în fiecare sezon. De când se află într-o relație, cel care o însoțește în escapadele sale este Ilia Rotaru.

Ieri, cuplul a aterizat în Santorini, pentru a petrece aici câteva zile de poveste. Cuplul s-a oprit la una dintre cele mai solicitate stațiuni din Fira – El Greco Resort & Spa – situată la câteva minute de centrul orașului și dotată cu un centru spa destinat exclusiv adulților.

DIANNA 1

De la hotel se poate ajunge cu ușurință la plajele frumoase, acoperite cu nisip, din Santorini. Plaja Monolithos se află la 7 km, plaja Kamari – la 12 km, iar plaja Perissa –  la 14 km. Având pe fundal Marea Egee, locația este aleasă în mod special de către cupluri.

TATARU

Fira –  capitala insulei și satul cel mai important de pe Insula Santorini, este o zonă turistică destul de aglomerată, mai ales că este un punct de oprire pentru navele de croazieră. Destinația îi atrage pe vizitatori prin arhitectură, magazine, restaurante, cluburi de noapte, biserici având cupole albastre, verănzi însorite, cer cu sute de trepte și un cer albastru intens.

ILIA

Vedeți câteva imagini distribuite și de către alți internauți stabiliți tot la El Greco Resort & Spa:

https://www.instagram.com/p/BUfOlKogrdA/?taken-at=1033028459

The digs in Santorini!

A post shared by Pamela Frizzell (@p.shizfrizzle) on

 

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: