Acum aproape o săptămână, reporterii „Paparazzi” au surprins-o pe Dianna Rotaru într-un studio muzical, în timp ce repeta ultima piesă la care muncește cot la cot cu Oleg Baraliuc. De data asta, nu mai e vorba de o melodie despre seducție și iubire. Dianna a decis să-și dedice piesa patriei.

Vedeta recunoaște că piesa care se va lansa în curând, îi poate motiva pe moldoveni să rămână acasă, iar pe turiști – să vrea să ne viziteze țara.

„Strofele au fost pregătite împreună cu Oleg Baraliuc, însă refrenul este o noutate și pentru mine. Vin cu mesajul piesei în adresa turiștilor din toată lumea și în adresa moldovenilor, locuitorilor Republicii Moldova, care nu știu cât de bogată este țara noastră, câte rezervații naturale avem, câte resurse, câte destinații importante și obiective turistice, începând de la mănăstiri, lacuri”, le-a comunicat Dianna, reporterilor Paparazzi.

12088362_431696727019331_1714859634238483398_n

„Zodia mea, a Gemenilor, și-a pus amprenta foarte bine pe carcaterul meu și pe activitatea mea artistică, pentru că de la interpretă, la „ambasador”, la șoferiță, la prietenă, la iubită și la soră, nu e decât un pas. Și mie îmi place să mă regăsesc în aceste roluri”, a mai recunoscut cântăreața.

Amintim că lunile trecute, Dianna Rotaru a devenit cu adevărat o ambasadoare a atracțiilor turistice din Republica Moldova. Aceasta și-a asumat să descopere și prezinte ciclul de emisiuni „Comorile Țării” – un proiect realizat cu sprijinul Agenției Turismului a Republicii Moldova.

Azi, de Hramul Orașului, Dianna îi felicită pe toți chișinăuienii și le urează „la mulți ani”.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: