Pe Diana Lupu am cunoscut mai mulți ani în urmă când a început să facă minuni de deserturi și torturi pentru moldovenii stabiliți în zona Padovei, Italia. S-a supărat pe șeful care nu o remunera suficient la restaurantul unde lucra și așa s-a apucat să muncească pe cont propriu. Acum a trecut la un nou prag de dezvoltare în activitatea sa și merge cu surprize deosebite direct la clienții săi – le duce tort, flori și multe emoții.

Mai mult decât produsul de patiserie

„Făceam torturi la comandă… de tot felul. Am făcut și mai multe cursuri de calificare, de fiecare dată mă străduiam să mă întrec pe mine și la capitolul compoziție, dar și la decor. Clienții veneau să ridice comanda de la mine de acasă, iar în unele cazuri eu livram. Parcă mai doream ceva, parcă nu era suficientă emoție pentru aceste dulciuri sau torturi pe care eu le cream. Așa a venit ideea să aduc, odată cu produsul, și emoția cu care el a fost creat, făcând surprize”, povestește Diana pentru EA.md.

Livrare de surprize la domiciliu

„Am adăugat flori și baloane, apoi coșul cu fructe, apoi mascota inimioară, iar fiecare livrare e cu multă emoție, cu „Mulți ani trăiască” pentru omagiat și cu lumânări, artificii sau bomfeti pe tort. Pare mult, însă e cumva o surpriză complexă, așa ca omagiatul care o primește să nu mai aibă grija detaliilor care însoțesc o petrecere de neuitat. Bineînțeles reacțiile au fost dintre cele mai frumoase, pe unii omagiați i-am lăsat și cu lacrimi de bucurie, iar aceste emoții mă încarcă pe mine și mai mult ca să fac tot mai multe și să perseverez în crearea complexă a acestor surprize”, ne mai spune Diana Lupu.

Spumant personalizat pentru omagiat

„Dulciurile și fructele cereau spumant, or fiecare aniversare este însoțită și de o cupă de șampanie. Mi-am dorit ca aceasta să nu fie o simplă sticlă, ci să aducă un simbol omagiatului. Iar imaginație, Slavă Domnului, am destulă. Așa am luat pistonul cu clei cald în mână și am început să decorez. Într-o doară inițial, dar cu spor pentru comenzile următoare, unde șampania personalizată era tot mai cerută. Nu mă voi opri aici și o să creez și în continuare elemente noi pentru o surpriză de neuitat”, mai spune moldoveanca pentru EA.md.