„FII CA EA” este proiectul la care am visat de tare mult timp. De la concept, până la realizare a fost cale tare lungă. Aveam în plan ceva, pe drum a ieșit un pic altceva, adevărat însă, că aceste „ceva”-uri au ieșit bine. Am scos din noi ce a fost mai bun, am reușit să ne descoperim pe noi și pe femeile pe care le-am avut invitate. Noi suntem mulțumiți, sperăm că și voi!

Pentru ultima ediție din acest sezon colegii m-au provocat să răspund eu la întrebările pe care le-am tot adresat 9 ediții încoace. Ehh, grea provocare! A fost mai greu decât mi-am imaginat, poate de asta am și filmat de două ori această ediție… emoțiile au pus stăpânire pe mine, pe întrebările la care, de această dată a trebuit să răspund EU, nu să le adresez… dar, răspunsurile au fost sincere precum emoțiile pe care le-am trăit alături de voi. De la fiecare am luat câte ceva pentru femeia din mine: și EA va fi mai BUNĂ decât a fost până a vă redescoperi. Împreună am dat frâu liber emoțiilor: am râs, ne-am șters lacrimile, ne-am îmbrățișat și ne-am mulțumit pentru faptul că suntem FEMEI.

Care sunt femeile ce mă inspiră, ce definiție aș da EU femeii, dar și câtă putere ascunde o EA, vezi în ultimul episod din primul sezon „FII CA EA”.