Solistul trupei „The Wanted”, diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiul patru, a vorbit, în cadrul unui documentar, despre lupta cu cancerul pe care o duce de mai bine de un an de zile.

Tom Parker, în vârstă de doar 33 de ani, a dezvăluit în luna septembrie a anului trecut că a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier în stadiul patru, inoperabilă. Acum, el a vorbit despre lupta pe care o duce de atunci și a mărturisit că mereu s-a întrebat „Oare voi muri?”. 


Artistul se confruntă cu pierderi de memorie pe termen scurt și a petrecut aproape trei luni în pat, din cauza bolii.

„E foarte greu să mă gândesc la viitor. Dar nici nu vreau să știu. Nu cred că știi ce gândești despre moarte până când nu te confrunți cu ea. O să mor? Asta e întrebarea pe care mi-o pun des”, a mărturisit Tom. 

Totodată, el a spus că-și dorește „să fie cea mai bună versiune a lui” și încearcă să fie cât mai activ. Nu vreau ca oamenii să se poarte diferit cu mine doar pentru că sunt bolnav. Eu sunt puternic, însă mi-e greu să mă gândesc la viitor”, a precizat el.

Kelsey, soția artistului, a vorbit și ea despre lupta pe care o duce partenerul ei.

„E foarte greu să-mi privesc soțul trecând prin asta. Pur și simplu îmi doresc să fiu eu acolo, să fac lucruri pentru el”, a declarat tânăra.

Tom Parker și Kelsey s-au căsătorit în 2018 și au împreună doi copii – o fiică, Aurelia Rose și un băiat Bodhi, născut anul trecut.

Tom Parker a anunțat în luna septembrie că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: „Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

Citește și: „Tumoarea s-a micșorat”: Tom Parker, diagnosticat cu o tumoră pe creier inoperabilă, a vorbit despre starea lui de sănătatea

Sursa: peroz.ro 

Distribuie articolul: