Cu peste un milion și jumătate de vizualizări în doar 3 zile, filmulețul de pe youtube despre “cea mai săracă țară din Europa” realizat de trei vloggeri populari din Suedia, a lăsat plăcut surprinși peste 5 mii de internauți care au comentat clipul dar și pe realizatorii acestuia.

Vloggerii de la Yes Theory din Suedia au vizitat recent Republica Moldova. Aceștia au venit aici după o serie de cercetări pe Google. Însă, aventura acestora a luat o turnură interesantă. Ghidați de un bunic pe nume Mihail, pe care l-au întâlnit în stradă, tinerii au rămas plăcut suprinși de ceea ce au văzut la noi: locurile frumoase, ospitalitatea oamenilor și desigur mâncarea gustoasă.

Călătoria vloggerilor prin Moldova a durat trei zile, timp în care au reușit să ia la pas capitala, dar și mai multe zone din țară. Acestia au vizitat câteva parcuri și localuri din Chișinău, Catedrala, Castelul Mimi, plaja de la Vadul lui Vodă, dar și piața centrală.

Tinerii vloggeri au aflat de la localnici despre trecutul nostru  dar și despre ce își doresc în viitor pentru Republica Moldova.

Moldova într-adevar are foarte multe locuri minunate, iar cetățenii își doresc un viitor mai luminos”, au spus tinerii la finalul călătoriei.

Distribuie articolul: