Recent, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au confirmat oficial despărțirea! Unul dintre cele mai admirate cupluri s-a destrămat, iar internauții abia așteaptă să afle ce a stat la baza acestei decizii. Câteva declarații ale insiderilor, urmărește mai jos. 

Potrivit insiderilor, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez ar fi decis asupra viitorului relației lor cu o săptămână înainte de despărțire, în urma acestei discuții cei doi au și decis să meargă pe căi diferite. Cu toate acestea, foștii iubiți se pare că, cu adevărat, au rămas în relații de prietenie.

„Au petrecut timp împreună în Republica Dominicană săptămâna trecută și au decis că ar fi cel mai bine pentru ei să meargă pe căi separate. Despărțirea lor a fost una prietenoasă”, a povestit un insider pentru revista People.

O altă sursă susține că inițiativa despărțirii i-a aparținut interpretei. Acesta menționează că, după numeroase zvonuri despre faptul că Rodriguez ar avea o aventură amoroasă, încrederea lui Lopez ar fi fost vădit zdruncinată și a încetat să se simtă fericită alături de el.

„Este mulțumită de decizia pe care a luat-o, știe că Alex va rămâne în viața ei, doar că va fi prezent în calitate de prieten.”

Rodriguez, pe de altă parte, respectă dorința lui Lopez, dar nu încetează să spere că într-un final vor fi împreună.

Amintim că, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au devenit un cuplu în 2017. Doi ani mai târziu, Rodriguez a cerut-o pe interpretă de soție și i-a dăruit un inel în valoare de 1,8 milioane de dolari. Cuplul a amânat însă nunta de mai multe ori din diferite motive.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: