Profesia de designer este acum foarte solicitată și are un impact semnificativ asupra vieții noastre de zi cu zi. Designul este procesul de dezvoltare a unui plan sau concept, pentru a crea o idee sau un produs nou. Lucrarea unui designer poate fi conceptuală, grafică, digitală, bazată pe hardware sau mecanică. Designul poate fi abstract sau poate fi bazat pe aplicații din lumea reală.

Designul poate fi aplicat pe diverse medii, cum ar fi software, digital și hardware. Multe definiții, nu-i așa? Pentru a afla mai multe despre această profesie, dar și pentru a deveni un designer de succes, școala din Chișinău D-spirit este locul potrivit!

Profesia de designer contribuie la dezvoltarea diferitelor paliere ale societății, prin promovarea bunurilor și serviciilor de consum. Dar ce înseamnă și cine este un designer? Cum poți deveni un designer de succes? Aceste răspunsuri ți le poate oferi școala de design din Chișinău D-spirit.


Școala „D-Spirit” a fost fondată în anul 2014, iar astăzi este locul de dezvoltare, comunicare și inspirație a oamenilor creativi. „D-Spirit” este principala școală de design din Republica Moldova, ea include mai multe cursuri specializate din domeniile cele mai de bază ale design-ului.

Misiunea lor este să dezvolte comunitatea creativă a țării, completând-o cu profesioniști din domeniu, care, la rândul lor, o să poată schimba anturajul estetic din jur. Design-ul înseamnă capacitatea de a vedea lumea prin prisma creativității, a inspirației, a frumuseții și a artei, iar ochii lor scânteietori, plini de idei și creativitate sunt cheia spre succes.

Dacă vrei să devii un designer grafic, atunci Școala D-spirit este potrivită pentru tine! 

Principiile de bază a acestei școli sunt:

  • Dedicație totală față de lucrul pe care îl fac,
  • Programe formate de profesioniști pentru viitorii profesioniști,
  • Anturaj maxim de confortabil pentru studii. 

 Așa cum spune fondatorul și directorul școlii D-spirit:

Designul este stilul tău de viață.

Mai multe despre școala viitorilor designeri ne va spune Dmitrii Vnucovschi, director și fondator al școlii de design D-Spirit.

 

 

Distribuie articolul: