Descoperă aromele și tradițiile culinare autentice ale Moldovei la Festivalul Street Food & Wine din Chișinău, eveniment menționat în prestigioasa revistă National Geographic din primăvara anului 2024.
Acest articol oferă o privire detaliată asupra evenimentului în sine, oferindu-ți posibilitatea să te alături experienței unice a gustului și a culturii din țara noastră.


Mențiunea în National Geographic


În paginile revistei National Geographic, un eveniment special atrage atenția cititorilor de pretutindeni – Chișinău Street Food & Wine Festival organizat anual de iTicket.
Această mențiune subliniază importanța și prestigiul festivalului, care se desfășoară pe strada pietonală “Eugen Doga” din inima Chișinăului. Vezi și tu apariția aici, o găsești la pagina 6:

https://magazine.natgeotraveller.co.uk/NGTF0324/
Invitația este deschisă tuturor, atât localnicilor, cât și prietenilor internaționali, pentru a se bucura de deliciile culinare și de atmosfera vibrantă, de sărbătoare.

Vă invităm și pe voi la Festivalul Street Food and Wine din Chișinău, care va avea loc pe 14, 15 și 16 iunie, pe Strada pietonală “Eugen Doga”.

Veți avea ocazia să vă bucurați de spectacole live susținute de artiști de talie internațională precum David Ciente, Manuel Riva și Vanotek, alături de renumitul cvartet Select Quartet.
Vezi aici și atmosfera evenimentului de anul trecut:

https://www.youtube.com/watch?v=xBUgDGtEWPw

Despre National Geographic

National Geographic este una dintre cele mai prestigioase și influente reviste din lume, cunoscută pentru explorarea și promovarea diversității culturale și naturale a planetei noastre.

Despre iTicket

Organizatorul acestui eveniment de amploare este iTicket.md, o companie cu o misiune clară și pasiune pentru cultură și divertisment. Fondată în 2013, iTicket.md s-a impus rapid ca lider în domeniul organizării de evenimente în Republica Moldova. Cu o echipă dedicată și o experiență vastă în domeniu, iTicket.md a devenit un partener de încredere pentru organizatorii de evenimente și o sursă de inspirație pentru pasionații de cultură și divertisment.
De-a lungul anilor, iTicket.md a pus bazele unora dintre cele mai mari și mai populare festivaluri din țară, atrăgând anual sute de mii de participanți.
Evenimente precum “O Seară în Parc”, “Acasă”, “Kaleidoscop”, “Beer Mania”, “Chișinău BBQ Festival” și multe altele au devenit puncte de reper în peisajul cultural și social al Moldovei.

Misiunea iTicket.md este să facă cultura și frumosul accesibile pentru toată lumea. Prin intermediul platformei lor online de vânzare a biletelor, ei oferă acces ușor și convenabil la mii de evenimente culturale, artistice și de divertisment desfășurate pe teritoriul Republicii Moldova. Fie că este vorba despre concerte, spectacole de teatru, expoziții de artă sau festivaluri gastronomice, iTicket.md este acolo pentru a facilita experiențe unice și memorabile pentru publicul larg.

Cu o abordare inovatoare și o atenție deosebită la detalii, iTicket.md nu doar organizează evenimente de succes, ci și promovează valorile culturale și tradițiile locale. Prin colaborările lor strânse cu artiștii și creatorii locali, ei contribuie la susținerea și dezvoltarea comunității culturale din Moldova.

https://iticket.md/event/street-food-wine-festival

Mențiunea festivalului în National Geographic subliniază nu doar importanța acestuia în peisajul cultural internațional, ci și contribuția semnificativă a companiei iTicket.md la promovarea și dezvoltarea culturii și gastronomiei moldovenești. Prin eforturile lor, ei reușesc să atragă atenția la nivel mondial și să transforme Moldova într-o destinație deosebită pentru iubitorii de experiențe culturale autentice.

Distribuie articolul: