Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a devenit tătic pentru a doua oară. De această dată, tătic de fetiță. Acesta și-a împărtășit fericirea și gândurile prin intermediul rețelelor sociale. 

„A pătruns în viețile noastre 13 ore în urmă și deja ni le-a schimbat pentru totdeauna, le-a umplut cu multă dragoste, bucurie și fericire. N-am crezut că putea fi mai multă dragoste decât atât, dar este. Ce uimitoare, nebună, imprevizibilă, frumoasă viață ne stă în fața micii noastre găști. Îți mulțumesc Marian pentru fiecare clipă care a fost și urmează în acest parcurs.

De astăzi, sunt tată mândru de fetiță și vă rog, nimeni și niciodată să nu-mi numească fiica o „mică prințesă”. Va fi curajoasă, inteligentă, uimitoare, va fi orice își va dori, dar nu este „mica noastră prințesă”.

Le punem fundițe, le îmbrăcăm în roz din ziua 1, le numim „prințese mici” în primii ani din viața lor, apoi le rupem sufletul până a împlini 10 ani, ajutându-le rapid să-și dea seama că nu sunt și nu vor fi niciodată prințese și că au „îndatoriri de fată”, așa că mai bine ar învăța să gătească și să facă ordine. Și posibil, doar posibil, ar putea fi prima dată când unele dintre ele își pierd o parte din încredere sau când multe dintre ele consideră că nu mai este lumea lor și că ar fi trebuit să rămână prințese mici.

Dar nu fata noastră. Nu ea. Va fi atât de liberă precum va alege să fie. Al patrulea membru al micii noastre găști ni s-a alăturat astăzi”, a relatat fericitul tătic.

Dumitru Alaiba mai are un fiu de doi anișori.

Sursa: Facebook.com/DumitruAlaiba

Distribuie articolul: