Nuntă cu celebrități în România și o invitată care nu a trecut neobservată. Elena Udrea a venit ieri seara la nunta soților Prigoană însoțită de iubitul ei, Adrian Alexandrov. Deputata română a schimbat trei rochii și și-a etalat inelul care, spun apropiații, este unul de logodnă.

Și în biserică, și la restaurant a atras cele mai multe priviri și a născut cele mai multe bârfe Elena Udrea. Îmbrăcată în roz, sexy-politiciana ar fi trebuit să fie nașa cuplului, dar pe ultima sută de metri a renunțat la acest rol important în favoarea unor tineri, rămânând cu titlul de nașă onorifică. Motivul: nefiind căsătorită, nu poate cununa. Presa de peste Prut, însă, a remarcat inelul imens de pe degetul deputatei.

udrea-3

udrea-1

La petrecerea care a urmat după cununia religioasă, Elena Udrea a afișat o altă ținută, de culoare argintie, iar după miezul nopții a fost și mai sexy, într-o rochie mini de culoare neagră, cu umerii goi.

udrea-2

Deputata română a negat de-a lungul timpului relația cu Adrian Alexandrov, pe care l-a prezentat ca pe un simplu prieten. La nuntă, însă, cei doi și-a dat frâu liber sentimentelor.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie articolul: