S-a pregătit aproximativ jumătate de an pentru concertul de cea mai mare anvergură din cariera sa, iar pe 31 mai a dat loviura. Denis Roabeș a susținut „The Motans Grand Concert”, la Arenele Romane, oferind un show magic, cu multe momente încărcate de emoție și surprize, așa cum le-a promis fanilor săi, pe care i-a numit „o parte din familia The Motans”.

Artistul a cântat peste 20 piese, iar din playlistul show-ului nu au lipsit „Versus”, „Înainte să ne fi născut”, reorchestrată live pe scenă, cu o harpă, „Jackpot”, „August”, „1000 RMP”, „Nota de plată”, „Drama Queen”, „POEM” sau „Maraton”.

Cea mai mare surpriză a serii a fost o cerere deosebită, dar și un cadou pe care Denis Roabeș l-a făcut celor 5000 de spectatori: rugămintea ca toți cei prezenți să participe la filmarea unui videoclip live, în timpul concertului, pentru noua sa piesă, „Valuri mari”, finalizată cu o seară înainte și interpretată pentru prima oară la Arenele Romane.

Seara nu s-a încheiat fără prezența a două invitate foarte iubite, care au electrizat publicul și au fost întâmpinate în ropote de aplauze: Irina Rimes și Delia, alături de care artistul The Motans a interpretat mai multe piese.

 

Distribuie articolul: