Cântăreaţa americană Demi Lovato, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit într-un documentar că a fost violată în adolescenţă când filma pentru Disney Channel, scrie adevărul.ro.

Artista a făcut această mărturisire în cadrul documentarului „Demi Lovato: Dancing with the Devil”, care a deschis, marţi, festivalul South By Southwest (SXSW).

Seria documentară a cărei protagonistă este Demi Lovato se concentrează pe lupta cântăreţei cu dependenţa de droguri. În 2018, Demi Lovato a suferit o supradoză fentanil, în urma căreia a fost internată într-o clinică de dezintoxicare.  În patru episoade, cântăreaţa dezvăluie şi detalii despre abuzurile sexuale pe care le-a suferit, inclusiv în noaptea supradozei. „Ştiu că ceea ce urmează să spun va şoca. Dar când eram adolescentă am fost într-o situaţie similară. Mi-am pierdut virginitatea în urma unui viol, a mărturisit Demi Lovato.

Artista americană nu a dat numele violatorului, însă a precizat că incidentul s-a produs când „era membră a acestui grup Disney” şi îşi aminteşte că a fost nevoită să stea lângă cel care a violat-o „tot timpul” pe perioada filmărilor. Numind incidentul „povestea mea #MeToo”, Lovato susţine că şi-a denunţat agresorul care nu era îngrijorat.

Artista a ajuns cunoscută în urma producţiei Disney Channel „Camp Rock” şi filmată atunci când avea 15 ani. În documentar – în care mai apar Elton John, magnatul muzical Scooter Braun şi actorul Will Ferrell – Demi Lovato recunoaşte că nu a putut să renunţe deodată la dependenţele sale şi că ocazional fumează marijuana şi consumă alcool cu moderaţie.

Sursa

Distribuie articolul: