Demi Lovato este una dintre vedetele cărora nu le este teamă să posteze pe conturile de socializare imagini personale, needitate.

Recent, Demi Lovato a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu ea în costum de baie. Și nu vorbim de o imagine la care a adăugat și câteva filtre, așa cum vedem pe Instagram, ci de o imagine needitată. Cântăreața în vârstă de 27 ani dorește să-și facă urmăritorii conștienți de faptul că celulita nu este o rușine, iar noi trebuie să o acceptăm așa cum este.

 

View this post on Instagram

 

This is my biggest fear. A photo of me in a bikini unedited. And guess what, it’s CELLULIT!!!! I’m just literally sooooo tired of being ashamed of my body, editing it (yes the other bikini pics were edited – and I hate that I did that but it’s the truth) so that others think I’m THEIR idea of what beautiful is, but it’s just not me. This is what I got. I want this new chapter in my life to be about being authentic to who I am rather than trying to meet someone else’s standards. So here’s me, unashamed, unafraid and proud to own a body that has fought through so much and will continue to amaze me when I hopefully give birth one day. It’s such a great feeling to be back in tv/film while not stressing myself with a strenuous workout schedule before 14 hour days, or depriving myself from a real birthday cake rather than opting for watermelon & whip cream with candles because I was terrified of REAL cake and was miserable on some crazy diet shit. Anyway, here’s me, RAW, REAL! And I love me. And you should love you too! Now back to the studio.. I’m working on an anthem.. 🙏🏼🙌🏼🤷🏻‍♀️ also. Just so everyone’s clear.. I’m not stoked on my appearance BUT I am appreciative of it and sometimes that’s the best I can do. I hope to inspire someone to appreciate their body today too. 💗 #nationalcelulliteday #celluLIT 🔥🔥🔥

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Printre vedetele care i-au apreciat imaginea se numără Bebe Rexha, Noah Cyrus, Ruby Rose, Jenna Dewan și James. „M-am săturat să îmi tot fie rușine de corpul meu și să mi-l editez în poze (da, celelalte imagini în costum de baie erau editate și urăsc faptul că am făcut asta, dar este adevărul), iar cei care cred că acela este idealul de frumusețe, eu nu sunt așa. Vreau ca acest nou capitol din viața mea să fie despre cum să fii autentic decât să încerc să mulțumesc standardele altora”, a fost descrierea lui Demi Lovato la imaginea de pe Instagram.

e asemenea, Demi speră ca într-o zi să devină mamă, iar corpul ei să se transforme odată cu acest lucru. Cântăreața nu a fost dintotdeauna împăcată cu felul în care arată corpul ei. „Este atât de bine să revin la televizor și să apar în filme atâta vreme cât nu fac exerciții toată ziua și nu mă forțez să nu mănânc un tort”, a mai spus Demi.

Încă din copilărie, Demi Lovato s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, iar jignirile la care a fost expusă au făcut-o să se înfomeze la vârsta de 12 ani, a declarat în anul 2012, într-un interviu pentru Daily Mail. După ce a împlinit 18 ani, a intrat la dezintoxicare, timp în care s-a luptat cu dependența de alcool și droguri. În octombrie 2017, le-a împărtășit fanilor imagini cu ea, înainte și după perioada petrecută la dezintoxicare.

În piesa „Sober”, pe care a lansat-o în iunie 2018, le-a recunoscut fanilor că s-a mai confruntat cu astfel de episoade. La o lună după, ea a fost găsită inconștientă după ce luase o supradoză. Acum, în 2019, Demi lucrează la un nou album pe care vrea să îl lanseze.

Sursa

Distribuie articolul: